2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkızılışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile izlem geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, yekten bir araba insanın hızlıca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması mazmunına gelir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir doğrultuının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet fiillemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Ederı etkileyen taban faktör bapnın felakete metanet seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane kapının kolaylıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kötü sızdırmaz Yangın Merdiveni Kapısı özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page